Все категории
Добавить товар

Juliette has a gun lipstick fever парфумована вода

1560 грн
Описание

Прем’єра аромату: 2020
Країна ТМ: Італія
Зроблено в: Італія
Стать: для жінок
Класифікація: елітна
Тип аромату: квіткові, фруктові
Початкова нота: Малина, Фіалка
Нота серця: Ірис, Пачулі
Кінцева нота: Білий кедр, ВанільОпис Juliette Has A Gun Lipstick Fever
Парфумована вода Lipstick Fever від французького бренду Juliette Has A Gun - це вишукане поєднання легкості та чистоти, обрамлене професійною будовою ольфакторної піраміди і стінками дизайнерського флакона! Фруктово-квітковий дует, немов окремий світ, полонить свідомість відгомонами ніжності, трепету і гармонії, змушуючи свою володарку забути про рутину повсякденності та зануритися в світ найвищих почуттів вже після першого розпилення... Такий аромат стане відмінним доповненням будь-якого образу, адже відрізняється унікальною можливістю - адаптуватися до темпераменту, зовнішнього вигляду і навколишнього середовища з максимальним шиком і бездоганністю!

Початкова нота. Залишаючи полон флакону, парфумована вода вривається в реальність відгомонами стиглої, соковитої малини, але не однієї, а в компанії з ніжно-тендітною фіалкою.

Нота серця. Витончений дует грає з розумом до тих пір, поки на горизонті не з'являться барвисто-пишний ірис і крихітні зірки-пачулі. Дивовижний сплеск бадьорості та нових сил змушує свою володарку не зупинятися на досягнутому, підкорювати нові вершини...

Кінцева нота. Розкриваючись неосяжними просторами солодко-нудотного ванільного шлейфу, аромат ще довго розбурхує свідомість відгомонами витонченого білого кедра.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Бордовый
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл

Похожие товары