Все категории
Добавить товар

Акция набор. два по цене одного парфюмированная вода

900 грн
Описание

Набір із двох парфумів по 50мл. Акційна пропозиція обмежена.

ПАРФУМОВАНА ВОДА LAMBRE №14, 50 МЛ
Парфуми Ламбре №14 - квітково-орієнтальна розкіш для спокусливого образу. Парфуми з м'якими, теплими, граціозними переливами невидимої шалі, яка огортає жінку і створює чудову ауру грайливо-романтичного звучання.

Початкові ноти ваблять гармонійними відтінками липи, бергамота та солодкої карамелі. «Сердечні» акорди обволікають важкими пахощами жасмину, ірису і полуниці. Шлейф поєднує пікантність сандалового дерева, аристократичного кедра, запаморочливого мускусу і ненав'язливу гіркоту ванілі.
Аромат, знайомий цінителькам «Candy» Prada, відповідає характеру життєрадісної та активної леді. Підкреслює її чуттєвість і нагадує, що авантюрні вчинки часом такі прекрасні! Бездоганно розкривається на шкірі в будь-яку пору року.

ПАРФУМОВАНА ВОДА LAMBRE №37, 50 МЛ
Ця композиція - новинка в світі ароматів Ламбре! Вона унікальна поєднанням компонентів, які переносять в приголомшливий світ свіжості і сміливості! Парфуми №37 створені для тих, хто готовий йти на ризик кожен день, боротися за своє щастя і кидати виклик кожним новим труднощам! Хоча, у власниць цього парфуму не може бути труднощів, тому що завдяки аромату №37 будь-яка плутанина здається лише дрібною піщинкою серед величезного світу удачі і досконалості!
Композиція починається зі свіжих, цитрусових нот, які перетікають в солодкий аромат літніх фруктів і доповнюються квітковим ароматом жасмину і пачулі. Ноти дерева надають композиції чуттєвості. Аромат для впевнених в собі жінок, які шукають нових відчуттів, яким до вподоби "Ange Ou Demon Le Secret" від Givenchy!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?