Все категории
Добавить товар

Парфюмированная вода lambre №19 обьем 50мл франция

850 грн
Описание

ПАРФУМОВАНА ВОДА LAMBRE №19, 50 МЛ
Якщо ви в пошуках легкого, ніжного і ласкавого аромату, рекомендуємо купити парфуми або парфумовану воду від Ламбре №19. Це класичний парфумерний букет в стилі «Noa» Cacharel за доступною ціною. Підійде витонченій леді, яка любить побалувати себе розкішними французькими парфумами.
Квітково-пудрова композиція наповнена чистотою, світлою радістю і натхненням. При розкритті початкових мотивів відчуєте привабливі нотки грейпфрута, запашного абрикоса і чорної смородини. «Сердечні» акорди кружать голову спокусливими жасмином та лілією. Шлейф огортає привабливими чарами мускусу, сандала, ванілі та бобів тонка.

Витончений парфум - втілення гармонії і жіночої чарівності,приправленої нотками спокуси. Ідеальний як для елегантного денного образу, так і для вечірніх виходів.

Характеристики
Сімейство ароматів Квітково-пудрові
Початкові ноти ноти зелені, бергамот, коріандр
Ноти «серця» білий піон, кава
Кінцеві ноти білий мускус, сантал

Аромат Lambre №19 доступний також в таких форматах:

LAMBRE parfum - Парфуми 1,2 мл.

LAMBRE parfum - Парфуми 20 мл.

Коли посміхаєшся новому дню, навіть на підборах йдеш легкою ходою, відчуваєш себе настільки красивою, що хоч зараз на обкладинку журналу, а пахнеш так, що погляди чоловіків прикуті тільки до тебе... У чому секрет? У хорошому настрої і краплі аромату №19 від Ламбре!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Сиреневый
Размер:
  • Onesize
Объем:
50 мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?