Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Распив comme des garcons amazingreen парфумована вода

35 грн
Описание

Comme des Garcons Amazingreen
Парфумована вода - 35 грн/1 мл

Розпив від 5 мл/Ціна з тарою:
✔️5 ml - 195 грн
✔️10 ml - 370 грн

Тип аромату: квіткові, фужерні
Початкова нота: Зелений перець, Листя пальми, Фундук
Нота серця: Корінь іриса, Кремінь, Листя плюща, Насіння коріандра
Кінцева нота: Білий мускус, Ветівер, Дим, Порох

Парфуми Amazingreen від відомого бренду Comme des Garcons - це квінтесенція ароматів джунглів Амазонки після дощу, які переливаються глибокими нотами свіжої зелені і мінералів. Унікальна унісекс композиція з перших секунд дарує власникам аромату відчуття теплої весни і літа, легкої свіжості, яскравого сонця і незабутньої прогулянки зеленим тропічним лісом.

Торкаючись шкіри, зелений парфумерний букет Amazingreen розкривається свіжим тропічним дощем, від якого захищає блискуче пальмове листя розміром з парасольку. Акорди пальмового листя відмінно підкреслює легка і прохолодна терпкість зеленого перцю і вишуканість зеленого листя, зірваного з дерев.

У серці аромату - витончене поєднання акордів плюща, ірису і насіння коріандру, які плавно переходять в ненав'язливі металеві ноти, акорди пороху і кременю. Їх ідеально доповнює поєднання базових акордів ветивера, білого мускусу і легких димчастих нот. Подаруйте собі незабутню подорож в тропічні ліси джунглів разом з унікальним ароматом Amazingreen.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Бирюзовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
best-parfum
Best-parfum
Вишневое
86% выполненных заказов
Была