Все категории
Добавить товар

Valentino voce viva парфумована вода, 1,2 мл

55 грн -10% 50 грн
Описание

Valentino Voce Viva Парфумована вода, 1,2 мл

Ціна 50 грн.

Виготовлено в Франції

Парфуми Voce Viva від бренду Valentino – це справжній голос кожної жінки, який вони приховують всередині під гнітом стереотипів. Аромат запрошує володарку жити по-справжньому, озвучуючи найвищі мрії та дозволяючи втілювати їх у життя. Символом парфуму стала неповторна Леді Гага, яка ідеально втілює цінності бренду. Композиція Valentino Voce Viva прекрасно доповнить індивідуальність жінки, яка бажає та зможе зайняти своє місце в світі. Скажіть про свою свободу всьому світу та відчуєте себе більш впевненою у собі, поки парфум зможе підкреслити вашу значимість та вишуканість.

Початкова нота освіжає різкими цитрусовими акордами благородного бергамота та соковитого мандарина, які приховують в собі пекуче-пряний відтінок імбиру.

Нота серця обрамляє композицію витонченими нюансами, в яких об'єдналися солодкий жасмин, ніжні відтінки золотої гарденії та терпкувато-медове звучання флердоранжа.

Кінцева нота являє собою гру чистих і чітких ліній, використовуючи спокусливі акорди ванілі, деревні мотиви сандалу та кришталевий мох, який нагадує легке звучання дзвіночків і конвалій.

Прем’єра аромату: 2020
Країна ТМ: Італія
Зроблено в: Франція
Стать: для жінок
Класифікація: елітна
Тип аромату: квіткові, цитрусові
Початкова нота: Імбир, Бергамот, Мандарин
Нота серця: Жасмин, Золота гарденія, Флердоранж
Кінцева нота: Ваніль, Кришталевий мох, Сандал

Обміну, повернення та торгу НЕМАЄ.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары