Все категории
Добавить товар

Yves saint laurent libre le parfum парфуми для жінок

799 грн
Описание

✅ Yves Saint Laurent Libre Le Parfum
парфуми для жінок, 10 ml
Придатний до: 04.2025 року

Вона ще ніколи не була такою сексуальною й сміливою. Свобода. Вже з перших нот жіночі парфуми Yves Saint Laurent Libre Le Parfum переконають вас у цьому. Щоразу вони нагадуватимуть вам про те, що свобода не терпить зволікань, тому не зволікайте й ви.

інтенсивний пряний аромат, здатний зігріти
представлені в 2022 році
аромат створили Анн Філіпо (Anne Flipo) й Карлос Бенаїм (Carlos Benaïm)
Склад аромату
Початкові ноти належать імбиру й цитрусовим у поєднанні з акордом шафрану з гурманським відтінком. Цей шафран був вирощений спеціально для YSL у марокканських садах Оуріка. Згодом композицію розвиває абсолют флердоранжу й ароматної лаванди, яка додає легкої маскулінної напруги. У базі аромату звучать теплі ноти ванілі, меду й ветивера.

Історія аромату
«Libre» у перекладі з французької означає «свобода». І оскільки свобода як цінність відігравала надзвичайно важливу роль для самого Іва Сен-Лорана, було створено аромат Yves Saint Laurent Libre Le Parfum. Це найбільш насичена й пікантна інтерпретація в колекції ароматів Libre.

Скляний флакон, який підкреслює сильний характер аромату, оповитий золотим логотипом і вирізняється чіткими рівними лініями й золотим «шарфиком» під асиметричним ковпачком. Цього разу вміст флакона значно темніший, ніж раніше, – він червонуватого, буквально вогняного відтінку.
Склад

Так звані високі ноти - розкриваються відразу після нанесення. Створюють перше враження. Як правило, дуже інтенсивні, але нестійкі.
початкова нота
мандарин, імбир, шафран
Так звані, середні ноти - початкові ноти поступаються місцем нотам серця, які розкриваються через декілька хвилин. Стійкість - 2-3 години.
нота серця
бергамот, цвіт апельсинового дерева, лаванда
Так звані низькі ноти - остання та найдовша фаза парфуму. Вирізняється стійкістю від 4 годин до цілого дня.
кінцева нота
ваніль Бурбон, ветивер, мед
Тип ароматуАроматичні, Квіткові

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары