Все категории
Добавить товар

Жіноча парфумована вода giorgio armani acqua di gioia (армані аква ді джоя) 100 мл...

900 грн
Описание

Парфумерія Giorgio Armani Acqua di Giola (Аква Ді Джиола від Джорджіо Армані) – жіноча парфумерія, створена в 2010 році. Парфумерія для жінок Giorgio Armani Acqua di Giola відноситься до сімейства квіткових ароматів і рекомендується для повсякденного використання. Парфумерна композиція аромату духів Giorgio Armani Acqua di Giola відкривається верхніми нотами м'яти, квітів лимона і морськими відтінками, продовжують ноти «серця»: рожевий перець, жасмин і півонія. Завершують аромат жіночих парфумів Giorgio Armani Acqua di Giola базові ноти кедра, лабданума і коричневого цукру.

Все, що ви можете уявити у зв'язку з морем, екзотикою, сексуальністю і жіночністю – в образі тієї, яка використовує парфуми для жінок Giorgio Armani Acqua di Giola. Повітряний прозорий флакон парфумів Giorgio Armani Acqua di Giola нагадує застиглу краплю.

Яскравий жіночий парфум Acqua di Gioia від Giorgio Armani розкривається свіжим ніжним квіткою на шкірі жінки. Піддавшись спокусі бути спокусницею, вже ніколи не захочеться залишатися в стороні від кругообігу пристрасних стосунків. Квітковий аромат Acqua di Gioia побудований на діалозі ніжності і пристрасті, свіжість м'яти і гостроти перцю, немов боротьба двох світів, яка закінчується перемогою обох в гармонійному злитті душ, возз'єднання двох половинок.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 100мл

Похожие товары