Все категории
Добавить товар

Новинка 2023 року montale rendez-vous a paris розпив парфумована вода

50 грн
Описание

Montale Rendez-Vous a Paris розпив парфумована вода - 50 грн/1 мл

Новинка 2023 року
Розпив від 5 мл/Ціна з тарою:
5 мл- 270 грн
10 мл - 520 грн

Огорніть себе ароматом, який забезпечить вам чудовий настрій на весь день. Парфумована вода унісекс Montale Rendez-vous a Paris — це справжнє втілення оптимізму та істинного щастя

Опис Montale Rendez-Vous A Paris
початкова нота: груша, ревінь.
нота серця: Листя троянди, пачулі, білі квіти, імбир
кінцева нота: цукор, ваніль, амбра, пудрові тони, мускус

Солодкі моменти феєричного побачення в Парижі запам'ятаються вам на все життя, якщо ви прикрасите їх спокусливим флорієнтальним парфумом Montale Rendez-Vous A Paris! Вдихнувши цей аромат, ви будь-якої миті перенесетеся в ті щасливі і яскраві дні, які хотілося б переживати нескінченно.
Композиція була створена у 2023 році парфумером П'єром Монталем і стала черговим ароматом-побаченням з прекрасним містом, про яке мріють мільйони: у 2022 році бренд запросив своїх шанувальників до Мілану, а через рік – до столиці Франції.
Верхні фруктові ноти груші та ревеню складають чудовий контраст солодощі та кислинки, спокуси та пікантної інтриги. Романтична тема незрівнянно розкривається в центральному акорді, де панують оксамитові троянди, аранжовані з білими квітами, запашними чуттєвими тонами пачулів та зухвалим пряним імбиром.
Максимум спокуси – як завжди, у солодкому фіналі: тут ви будете підкорені чарами цукрових, ванільних та пудрових нот, аранжованих з магнетичним тяжінням мускусу та сірої амбри.
Ефектний чорний флакон прикрашений золотими силуетами Парижа – ви немовби опинилися в нічному місті, що сяє вогнями, милуватися яким можна вічно!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Золотистый
Размер:
  • Другой
Продавец
best-parfum
Best-parfum
Вишневое
89% выполненных заказов
Была

Похожие товары