Все категории
Добавить товар

Memo french leather розпив парфумована вода

100 грн
Описание

Memo French Leather Розпив Парфумована вода 100 грн/1 мл

Чуттєве та ніжне поєднання шкіри та троянди.

Розпив від 3 мл. Ціна вказана з урахуванням вартості флакону:

3 мл - 320 грн

5 мл - 520 грн

Тип аромату: шкіряні
Початкова нота: Лайм, Мускатна шавлія, Рожевий перець, Ялівець
Нота серця: Білий кедр, Смола, Трояндова вода
Кінцева нота: Білий мускус, Ветівер, Шкіра

Хочете насолодитися неповторним духом Франції, з її стародавніми вуличками, на яких досі квіткарки продають милі букетики? Для цього не обов'язково купувати квиток на літак! Спробуйте вдихнути новий аромат від відомого парфумерного дому Memo Paris.

Створена у 2014 році талановитим парфумером Alienor Massenet композиція стала гідним продовженням колекції Cuir Nomades, яка обігрує тему шкіри. У парфумерній воді French Leather вона незвичайна. Це скоріше натяк на замшеву м'якість і бархатистість. Шикарне звучання французької шкіри починається зі свіжого акорду лайма, хрусткої троянди та замші найтоншої вичинки.

Потім ви зможете відчути, як композиція розкривається акордом кедра, ялівцю і ветивера, присмаченого пікантною сумішшю мускатної шавлії та рожевого перцю. Смолисто-мускусний фон облагороджує парфуми і дозволяє носити їх як жінкам, так і чоловікам. Шарм цієї французької композиції підкреслює стильний прямокутний флакон, оздоблений стилізованим зображенням троянди - одного з головних компонентів парфумованої води French Leather.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Горчичный
Размер:
  • Другой
Продавец
best-parfum
Best-parfum
Вишневое
89% выполненных заказов
Была