Все категории
Добавить товар

Narciso rodriguez for him bleu noir чоловічі

78 грн
Описание

Narciso Rodriguez for Him Bleu Noir

Глибока та чуттєва туалетна вода має ніжний деревно-пряний характер. Вона є приголомшливою інтерпретацією популярних парфумів Narciso Rodriguez for Him — зберігши оксамитове звучання оригіналу, новий аромат знайшов інтенсивне, але водночас легше та м'яке звучання. Оновлену версію Narciso Rodriguez for Him Bleu Noir оцінять насамперед елегантні та сучасні, загадкові та стильні чоловіки.

Особлива парфумерна композиція вирізняється глибоким унікальним розкриттям. Із самого початку вона обволікає нотками кардамону та мускатного горіха. Згодом у гру зваблювання вступають відтінки кедра та мускусу. А завершується звучання ноткою ебенового дерева, яка досить незвичайна для бази. За словами творця Нарцисо Родрігеса, його черговий шедевр виключно індивідуальний і зухвалий, неймовірно свіжий, таємничий і спокусливий, але одночасно чистий і зрозумілий.

Аромат представлений у мінімалістичному міхурі квадратної форми, який зсередини забарвлений у чорний колір і увінчаний прозорою прямокутною кришечкою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Чёрный
Размер:
  • 10мл
Продавец
dress...
dress_code_ukraine
Харьков
92% выполненных заказов
Была