Все категории
Добавить товар

Armani prive jasmin kusamono парфюмированная вода 100мл

1250 грн
Описание

Витончене і складне мистецтво Кусамоно – складання химерних мікроландшафтами, композицій з карликових дерев бонсай – знайшло своє відображення в бездоганній, чистою, мінімалістичною парфумованій воді Armani Prive Jasmin Kusamono. Як відомо, Джорджіо Армані з повагою віддає данину витонченості ароматів Японії, ось чому його найбільш вишукана колекція - Les Eaux – не могла не поповнитися парфумом, присвяченим цього таїнства.

Творцем акватической квіткової композиції, створеної в 2020 році, став всесвітньо відомий майстер Диминик Ропийон, автор таких бестселерів, як La Vie Est Belle Lancome, Mugler Alien, Olympéa Paco Rabanne і ще одного хіта будинку Армані - Acqua di Gioia. Не дивно, що народилася у нього новинка безумовно претендує на роль досконалості.

Твір відкривається тонким кисло-солодким акцентом nashi pear (груші «Наші»), прикрашеним яскравим штрихом рожевого перцю. Центральний акорд являє собою неймовірної краси букет хвилюючих квітів – жасмину самбак, конвалії і апельсинового кольору (флердоранжу). У фіналі звучить чудовий тандем деревних нот: сандала і білого кедра.

Ідеальним часом для цієї парюфмированной води буде весна і літо: ви зможете доповнити будь-який свій денний спосіб – і стати справжнім ідеалом смаку, вишуканості та елегантності.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • 100мл
Продавец
kisli...
Kislinka
Киев
72% выполненных заказов
Была

Похожие товары