Все категории
Добавить товар

Распив аромата cristobal balenciaga cristobal, парфюмированная вода; 1 мл = 165 грн.!

165 грн
Описание

РОЗПИВ аромату Cristobal Balenciaga Cristobal, парфумована вода.

Тестерний флакон зі спреєм, 43 з 50 мл, є кришка, коробки - немає.
Розпиваю по 165 грн./мл.
Мінімальне замовлення: 3 мл + тара.
Можна купити з флаконом, але з УСІМ актуальним залишком!
*Актуально: 43 мл...

Ціна скляного атомайзеру з металевим спреєм:
• 6 мл ("Кубик") = 35 грн.;
• 10 мл ("Аня") = 38 грн.;
• 15 мл = 40 грн.;
• 20 мл = 40 грн.

Cristobal - аромат для жінок від відомого італійського будинку моди Cristobal Balenciaga, заснованого воістину геніальним модельєром Cristobal Balenciaga. Парфум вийшов у світ у 1998 році і був віднесений до групи ароматів східні пряні. Автор аромату – парфумер Olivier Gillotin.
Композиція відкривається східною гостинністю гвоздики, листа інжиру та бергамоту, поступаючись місцем хвилюючому квітковому букету з нот пишної півонії, освіжаючої фрезії та жасмину. До кінця дня аромат Cristobal доповнить шлейф основних нот: благородного сандалового дерева, екзотичних пачулі та м'якої ванілі.
"Дорогого коштує, щоб про вас сказали так само. Cristobal стане кращим помічником. Трохи холодний, трохи відчужений. Чистий і прозорий, як венеціанське скло, тонкий і тендітний, як старовинні келихи і нарядів королівського двору, що розкривається розкішшю.
Я давно вже визначилася з вибором, що люблю, що ні. Cristobal став завершальним штрихом і зараз мені здається, що краще вже навряд чи буде. Тут все — квіти та ноти шляхетного дерева, повна відсутність амбри та мускусу, немає екзотичних нот, все строго збалансовано. Трохи драми з гвоздикою, трохи терпкості і, здається, недостатнього, вислизає тепла з листям інжиру ... Верхні ноти не підуть, як часто буває - цитрусів немає і, отже, немає гіркоти і різкості. Букет легкої насолоди зав'язаний, як стрічкою, пачулями — чекаєте бабусин скриню? Даремно. Ви в тому часі, коли бабусі були молоді і прекрасні, а скриня заповнена новим приданим - аромат свіжості, аромат вічної юності... Можливо, там же лежав і флакон справжніх паризьких духів).
Чистота звучання окремих нот і парфумів загалом - відмінна риса Cristobal. Час випуску говорить сам за себе — вік парфумерних шедеврів іде в минуле, тим паче цінні останні краплі.
Духи віднесли до східних пряних. Чесно, у моїй уяві і орієнтальні, і пряні запахи це зовсім інше. У ньому немає задушливості, як і гостроти. При цьому він напрочуд стійок.
Він виділяється, безперечно, виділяється серед багатьох і багатьох інших. Тут усе побудовано на «ні» — солодкий, але не нудотний, незвичайний, але не зухвалий, нерозпіарений, його не зустріти на кожній другій. Маленька і така значуща деталь — йому не треба кричати про свою винятковість на весь голос. Але помітний він буде одразу. Якщо зацікавить — до нього, як до справжнього аристократа, варто придивитися і прислухатися, тоді розкриється вся глибина і краса. Пройде повз — і змусить відразу ж повернутись йому вслід, і шукати його поглядом у натовпі, і забути вже не вийде…"

Cristobal Balenciaga Cristobal належить до групи ароматів Східні Пряні.
Cristobal був випущений в 1998.
Парфумер: Olivier Gillotin.
Верхні ноти: Лист Інжиру, Гвоздика, Бергамот; ноти серця: Півонія, Фрезія, Жасмин; ноти бази: Ваніль, Сандал, Пачулі.

Відправляю "Новою поштою" після ПОВНОЇ передоплати на протязі 3-х РОБОЧИХ днів!
Накладного платежу (післяоплати) НЕМАЄ!

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 50мл
  • Другой
Продавец
simka39
simka39
Кривой Рог
52% выполненных заказов
Была

Похожие товары