Все категории
Добавить товар

Парфумована вода martin lion f39 moon eclipse для жінок, 50 мл

626 грн
Описание

Парфумована вода Martin Lion F39 Moon Eclipse Для жінок, 50 мл. Парфумована вода Martin Lion F68 Love Triangle Для жінок, 50 мл. Парфумована вода Martin Lion F30 Sunshine Для жінок, 50 мл. Парфумована вода Martin Lion F16 Bright Star Для жінок, 50 мл. Парфумована вода Martin Lion F11 Sensual жінок, 50 мл. Парфумована вода Martin Lion F70 Game Night Для жінок, 50 мл. Парфумована вода Martin Lion F99 Icon of Glamour Для жінок, 50 мл. Парфумована вода Martin Lion F89 Bright Skin Для жінок, 50 мл. Парфумована вода Martin Lion F93 Innocent Для жінок, 50 мл. Парфумована вода Martin Lion F91 Flower Paradise Для жінок, 50 мл . Парфумована вода Martin Lion F88 Mysterious Woman Для жінок, 50 мл. Парфумована вода Martin Lion F69 Angel of Inferno Для жінок, 50 мл. Парфумована вода Martin Lion F65 Jump Для жінок, 50 мл. Парфумована вода Martin Lion F62 Crazy in Love Для жінок, 50 мл. Парфумована вода Martin Lion F60 Full Of Love Для жінок, 50 мл. Парфумована вода Martin Lion F55 Me Enamore Для жінок, 50 мл. Парфумована вода Martin Lion F41 Seasonally Для жінок, 50 мл . Парфумована вода Martin Lion F28 Happines Для жінок, 50 мл. Парфумована вода Martin Lion F21 Just You Для жінок, 50 мл. Парфумована вода Martin Lion F10 Conscious Для жінок, 50 мл.
Опис товару
Група ароматів: квіткові, фруктові

Верхні ноти: полуниця, чорна смородина, яблуко, запашний горошок

Ноти серця: фрезія, жасмин, троянда

Шлейфові ноти: сандалове дерево, мускус, амбра

F39 Moon Eclipse – чарівний та романтичний аромат, що здатен викликати спогади. Він нагадає вам про спекотні літні вечірки, сповнені романтикою та магічною енергією.

Колекція MARTIN LION - це аромати відмінної якості, яка досягається завдяки відбірним есенціям і найновішому сучасному обладнанню, що використовуються при виробництві. Жіночі парфуми MARTIN LION доступні в елегантній упаковці білого кольору з оригінальним золотим тисненням у стильних скляних флаконах. Аромати тримаються до 48 годин. Лінійка парфумів MARTIN LION пропонує вам зануритись в свої почуття і зробити неочікувані відкриття. Натхненні парфумерними бестселерами, зібраними з різних куточків світу, аромати колекції допоможуть вам згадати найкраще і стати краще під час довгої подорожі життям.

Продукт не містить шкідливих для здоров‘я речовин.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 50мл

Похожие товары