Все категории
Добавить товар

Жіноча туалетна вода calvin klein euphoria for women / кельвін кляйн ейфорія /100 мл

1100 грн

распродажа до 25 Май

902 грн
Описание

Жіноча туалетна вода Calvin Klein Euphoria for Women / Кельвін Кляйн Ейфорія /100 мл

CK Euphoria («Кельвін Кляйн. Ейфоріяметрів — це надзвичайно чудові парфуми для чудових жінок, створені 2005 року знаменитим брендом Calvin Klein. З моменту створення й донині він залишається одним із найпопулярніших жіночих ароматів, наповнених чуттєвістю й любов'ю. Це — безкрає, запаморочливе захоплення. Це щастя, що наповнює Вас до країв і нишпорить назовні іскрометною насолодою. Це — справжня ейфорія! Стан щирого захоплення, що підіймає Вас до небес на крилах пристрасті.

Euphoria від Calvin Klein запрошує жінок насолодитися радощами життя. Чарівний і яскравий шлейф аромату Euphoria Calvin Klein створює навколо своєї власниці ауру спокуси, флірту та заклику. Основні ноти: гранат, лотос, орхідея, фіалка, амбра, мускус і махагоні. Характеристика: зігрівальний, екзотичний, бентежний, привабливий, чуттєвий, рішучий, спокусливий. Підходить для вечірнього використання в холодну пору року.

Аромати Calvin Klein є втіленням справжньої чуттєвості та сексуальності. Заворожливі та яскраві, створені ці аромати для тих, хто вміє отримувати справжнє задоволення від життя. характеристики Класифікація аромату: квіткові, фруктові Початкова нота: гранат, хурма, зелений акорд Нота "серця": лотос, чампак, чорна орхідея Кінцева нота: червоне дерево, чорна фіалка, амбра Об'єм 100 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Фиолетовый
  • Серебристый
Размер:
  • 100мл
Продавец
ykolesnikovaa
ykolesnikovaa
Киев
81% выполненных заказов
Была