Все категории
Добавить товар

Парфум thierry mugler alien 90 мл

2000 грн -26% 1499 грн
Описание

Парфум Thierry Mugler Alien 90 мл
Нові.
Аромат від Thierry Mugler Alien адресований мрійливим, схильним дівчатам.

Alien від Thierry Mugler - загадковий, містичний і інтригуючий аромат, який пробуджує в кожній жінці бажання спокушати і спокушати. Автори аромату, парфумери Лорен Брюйе (Laurent Bruyere) і Доминик Ропийон (Dominique Ropion), прагнули створити дуже незвичайний і дорогий парфум, який зміг би підкреслити жіночність, таємничість і чарівність його господині, і їм це у повній мірі вдалося.

Починаючи від флакона, виконаного у формі священного каменя-талісмана глибокого фіолетового кольору, оттененного золотистим ковпачком, що символізує сонячну енергію, і закінчуючи особливої «інопланетної» аурою, яку огортає Thierry Mugler Alien, новий аромат приносить атмосферу романтичних загадок і містики, занурює в стихію містерії, космосу і нерозгаданих таємниць.

Будь-яка жінка, використовує Thierry Mugler Alien, стане справжньою загадкою, таємничої спокусницею, яку ніколи неможливо передбачити до кінця. Недосяжна, дика, інтригуюча і в той же час неймовірно бажана - це і є образ прекрасної незнайомки, яку створює Thierry Mugler Alien.

Неземний аромат парфуму немов поширює зоряне світіння, наділяючи свою господиню енергією і чуттєвістю, обволікаючи тендітної аурою ніжності, витонченості і легкості.

М'яке місячне світло над океаном, блиск зірок, загадковість літньої ночі, романтика, дикість джунглів, любов і чуттєвість -Thierry Mugler Alien сам по собі справжня загадка, яку хочеться розгадувати кожен день. Один раз використавши цей дивовижний парфум, неможливо від нього відмовитися - він стає справжнім талісманом, що заряджає свою володарку успіхом, спокоєм і любов'ю.

На сьогоднішній день це один з найдивовижніших існуючих у світі ароматів, і жінка, яка обрала його, без сумніву, легко виділиться з безликої юрби, ставши справжньою загадкою, спокусливою таємницею, яку так хочеться дізнатися.
Вид парфумерної продукції Парфумована вода
Тип аромату Деревні
Початкова нота Жасмин
Нота серця Деревні ноти
Кінцева нота Амбра

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Разноцветный
Размер:
  • 100мл
Продавец
natalip
NATALI
Амвросиевка
43% выполненных заказов
Была