Все категории
Добавить товар

Парфуми для жінок jean paul gaultier classique (жан поль готьє класик)

2500 грн -34% 1659 грн
Описание

Парфуми для жінок Jean Paul Gaultier Classique (Жан Поль Готьє Класик) 100 мл
Нові
Жіночий аромат Jean Paul Gaultier Classique - це витончена класика, ненав’язлива й вічна. Жан-Поль Готьє завжди був оточений жінками, тому кохання до них виявляється дуже виразно в його творчості. Через цей індивідуальний життєстверджуючий аромат великий художник виражає своє замилування, виславляючи й оспівуючи Її Величність Жінку.

Ні для кого не є секретом, що джерелом натхнення для створення аромату стала бабуся модельєра, адже вона в його маренні - еталон вічної жіночності, втілення жіночих гідностей. Пряний, свіжий аромат Classique полонить запахом запашної троянди і солодким віянням зірчастого анісу. А комбінація із апельсинового цвіту, неповторного імбиру та чуттєвої орхідеї сміливо пробуджує приховані почуття, ладні вирватися у світ і подарувати кохання й тепло. Ваніль і амброва деревина завершують характерний образ.

Аромат Jean Paul Gaultier Classique розкривається не одразу, крок за кроком перетворюючи вас у ту єдину й неповторну жінку, мудру й добру, наділену чарівністю і м’яким блиском.
Тип аромату Свіжі
Початкова нота Аніс зірчастий, Троянда
Нота серця Імбир, Апельсиновий колір, Орхідея
Кінцева нота Амбра, Ваніль

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 100мл
Продавец
natalip
NATALI
Амвросиевка
42% выполненных заказов
Была

Похожие товары