Все категории
Добавить товар

Dolce & gabbana q by dolce & gabbana парфумована вода 100 ml lux

800 грн
Описание

Dolce & Gabbana Q від Dolce & Gabbana - це парфумована вода, що являє собою чудове поєднання фруктових нот. Цей аромат створений для тих, хто прагне до яскравих і неповторних вражень, огортаючи себе свіжістю і демонструючи.

Початкова нота Q від Dolce & Gabbana розкривається свіжістю лимона, апельсина і вишуканим ароматом жасмину. Ці яскраві та цитрусові ноти створюють враження свіжості та енергії, немов перші промені ранкового сонця.

У серці аромату розквітають геліотроп і черешня. Це поєднання ніжної композиції, ніжності та фруктової солодкості, затишної атмосфери приємної насолоди й тепла.

Кінцева нота Q від Dolce & Gabbana включає в себе мускус і кедр. Ці деревні та мускусні акорди надають аромату стійкість і вступають, завершуючи композицію теплим і м'яким шлейфом.

Dolce & Gabbana Q від Dolce & Gabbana - це аромат для тих, хто шукає свіжість і яскравість у кожній миті. Ці парфуми стануть вашим сильним компаньйоном для створення легкого і хвилюючого способу життя, залишаючи в пам'яті свій свіжий і приємний аромат.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бордовый
  • Белый
Размер:
  • 100мл