Все категории
Добавить товар

Devil's intrigue hfc, розпив у флаконах по 5 і 10мл

420 грн
Описание

Ділюся найбажанішим ароматом із власного гардеробу.
🔥🔥🔥 Тільки цього весняного місяця ціна буде акційна, 390 грн за повні круті флакони з друкованою наліпкою по 10 мл!🔥🔥🔥
Поділюсь відливантом власних парфумім, яким сама із задоволенням користуюся😊, які є живим втіленням справжньої суті жінки, яка одночасно є і праведною, і спокусливою, сексуальною, бажаною, яка обирає між почуттям і розумом, між обов'язком і насолодою, але обирає найчастіше щось інше, що позбавляє від відчуття каяття та провини!🔥🔥🔥

5мл - 450грн🔥🔥🔥
10мл -900грн🔥🔥🔥 разом з класним атомайзером!
І ще один весняний аромат на пробу 3мл в подарунок!🍒

Devil's Intrigue HFC – бездоганна парфумована вода повністю простежує східну тему, починаючи від створення самого аромату та закінчуючи розробкою упаковки.
Група ароматів: квіткові, дерев'яні, мускусні
Верхні ноти:
османтус, білий чай
Середні ноти:
сандал, квітка апельсина
Базові ноти:
ваніль, кашмеран, дерев'яні ноти.

Як верхні ноти піраміди виступають білий чай і османтус, середні ноти підхоплюють акорди апельсинового кольору (флердоранж) та ненав'язливого сандала. Особливу чутливість аромату надають базові відтінки кашмерану та солодкої ванілі з домішкою сухої деревини. Поєднання всіх компонентів парфумерної води інтригує та провокує на відверті емоції та дії. Аромат одночасно м'який і боязкий, і в той же момент грайливо манить, що викликає почуття бажаності та сексуальності. Haute Fragrance Company Devil's Intrigue можна вважати вечірнім парфумом, він підійде для романтичного побачення з коханою людиною під місяцем або відпочинку в нічному клубі з близькими друзями.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серый
  • Белый
Размер:
  • 5мл
  • 10мл