Все категории
Добавить товар

Парфумована вода chanel chance 50мл (шанель шанс парфуми)

2000 грн -18% 1650 грн
Описание

Парфумована вода Chanel Chance 50мл (Шанель Шанс Парфуми)
Нові.
Chanel Chance — сліпуча пишність цієї парфумерної композиції викликала не мало спорів і не залишається без уваги й сьогодні. Одні дівчата чують його як жіночну та ніжну квіткову композицію, ну а інші знайшли в ньому нудотний «чоловічий» відтінок. Шанель Шанс — це парфуми, які подарує Вам шанс на самовираження і на прояв себе, а вже для кожної він буде свій, і кожна використовує його по-своєму!

Сонячний ананас, чарівний і бентежний ірис, іскри пачулі, чарівний аромат рожевого перцю і ніжність гіацинту розкривається і підкорює своїм граційним звучанням уже з перших нот. А в серці парфумів відкривається жіночний жасмин і сонячний аромат цитрусів, освіжаючи та даруючи потужний заряд енергії. Посмак із бентежного мускусу, пряної ванілі, свіжості пачулів та трав'янистої ноти ветиверу дарують благородство та своєрідну енергетику парфумів, яку неможливо сплутати з чимось!

Чудовий, привабливий аромат спокушає й додає впевненості в собі, з ним Ви можете не боятися — Ви завжди будите попереду своїх суперників! А чоловіки неодмінно помітять яскраву іскорку в погляді та оцінять Вас гідно!
Купити парфуми Шанель Шанс по неймовірній ціною можна в магазині Елізабет Б'юті! Неймовірно вигідна ціна і найвища якість — рідкісне поєднання!
Тип аромату Шипрові
Початкова нота Рожевий перець
Нота серця Цитрусові, Жасмин
Кінцева нота Ваніль, Мускус, Ветивер, Пачулі

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Розовый
Размер:
  • 50мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?