Все категории
Добавить товар

Арабські парфуми (олія), swiss arabian, maysoon, 15 мл, без спирт

825 грн
Описание

Виробник: Swiss Arabian
Тип парфумерії: Олійні парфуми
Кілька примірників у наявності

Фруктово-квітковий аромат із відчутною наявністю цитрусових. Цитрусові пробуджують оптимізм, а наявність троянди надає особливої ніжності.

Цей чудовий аромат сповнений радості життя, сяйва, несе тепло та світло, покликаний подарувати надію та зігріти серце. Maysoon — це багатий, чудовий аромат виготовлений із квітково-фруктової композиції, з наявністю цитрусового акценту. Холодний, свіжий аромат ґрунтується на оригінальній суміші з лайма, яка підсолоджена горіхом, мускусом, лілією та іншими кольорами.

Солодкувато-свіжий ароматні ноти олійних парфумів Мейсун, який відомий своєю легкістю, заворожує м'яким поєднанням пелюсток чайної троянди та бергамоту. Так само троянда та бергамот надають витонченість і елегантність аромату. На додаток романтичності квіткових компонентів йдуть невеликі домішки цитрусових — мандарина й апельсина. Другою нотою є відтінки іланг-ілангу. Деревні інгредієнти з горіха та бамбукового мускусу слугують базовим, основним акордом парфумів. Аромат завершується чуттєвим життєрадісним кокосом і тонкінським мускусом. Апельсин і мандарин наддають аромату свіжість, кокос і іланг-іланг, строгу огранку.

Срібний ажурний флакон, вершина якого прикрашена блакитним каменем, лише підкреслює вишуканість і легкість жіночного тонкого аромату з колекції Swiss Arabian.

Олія в заводській упаковці, блістер не розкривався, без розпилювача — зі скляною паличкою аплікатором для точкового нанесення.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары