Все категории
Добавить товар

Gucci flora gorgeous gardenia

2750 грн -14% 2368 грн
Описание

Тип парфумерії: Парфумована вода
Кілька примірників у наявності

Уявіть собі прекрасну віллу, оточену чудовим садом. Парфумована вода для жінок Gucci Flora Gorgeous Gardenia перенесе вас у це казкове місце, де ви також зможете зустріти неймовірно милих, пухнастих собачок і котиків. Відчуйте яскраву радість життя!

делікатний квітковий аромат із виразними фруктовими нотами
представлено в 2021 році
обличчя аромату — співачка й актриса Майлі Сайрус (Miley Cyrus)
Склад аромату
На самому початку композиції розкриваються делікатні ноти соковитої груші з акордом червоних ягід та італійського мандарина. За мить ваші відчуття зачарує яскрава кремова гарденія з легким відтінком фруктів і зелені, а також яскравий акорд білих квітів жасмину. Чуттєвим завершенням аромату стануть солодкі ноти пачулів і коричневого цукру.

Історія аромату
Аромат Gucci Flora Gorgeous Gardenia закликає вас розкрити прихований усередині нездоланний оптимізм і поширити поміж навколишніх. Цей радісний аромат упаковано в красивий флакон, який виготовлено з 10 % переробленого скла з рожевим лаком на водній основі. Його етикетку прикрашає квітковий мотив, характерний для бренда Gucci.

Суть аромату досконало втілює свободолюбна Майлі Сайрус (Miley Cyrus) і світ навколо неї — наповнений рок-н-ролом і фантастичними квітами, що формують грайливий контраст. Аромат Gorgeous Gardenia — це більш насичена й інтенсивна інтерпретація своєї попередниці — туалетної води Flora Gorgeous Gardenia.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец
irina6080
Parfum-na-Vkys
Супер-продавец
Одесса
90% выполненных заказов
Была

Похожие товары