Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Парфуми vince camuto for women edp вінсе камуто

250 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип парфумерії: Парфуми
Кілька примірників у наявності

Косметики парфумів туалетна вода дуже багато питайте можна і вайбер **********

Для сучасних красунь потрібен аромат, який гармонійно підкреслить не тільки ніжність власниці, але й спокусливу енергетику, пристрасність. Парфуми Vince Camuto for women (Вінсе Камуто Вумен) — це приклад такого стильного рішення для неповторних жінок. Що важливо, досить нестандартний запах, насичений, але водночас досить ніжний, чуттєвий і водночас привабливий.

Шикарна царствена пляшечка стає вмістилищем чарівної багатогранної енергетики. Парфуми 2011 року розроблені творцем унікальних ювелірних прикрас, а також взуття та аксесуарів Vince Camuto. Ароматна історія є пробою створити «доступну розкіш», втілену у витонченій композиції. Парфуми символізують фривковість і деяке кокетство, але справжня володарка Vince Camuto Vince Camuto не мають примхливого характеру, а швидше одягає маску вибалізованої дитини. Аромат переносить у світ глянцю та шику, несе в собі незрівнянну розкіш і красу, переливається відтінками м'якості та втіленої сексуальності. Це вибір представниць прекрасної статі, які прагнуть підкреслити власну привабливість і жіночність. Це чудовий вибір для тих, хто вміє кружляти голови чоловікам і зводити з розуму одним поглядом.

П'янкий ром, чуттєва шкіра та зухвале поєднання мускусу та ванілі стає основою пікантності композиції. Аромат поступово розкриється неймовірно багатою й воістину розкішною гамою нот, завдяки чому його володарка оповита чарівним і приголомшливо чуттєвим шлейфом.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец
shoppp_see
MagicallyShop
Киев
50% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?