Все категории
Добавить товар

Два парфуми cool wale туалетна вода aroma parfume paris class

200 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип парфумерії: Туалетна вода
Кілька примірників у наявності

Прем’єра аромату: 2000
Країна ТМ: Україна
Зроблено в: Україна
Стать: для жінок
Класифікація: мас маркет
Тип аромату: водяні, квіткові
Початкова нота: Айва, Ананас, Біла лілія, Лотос, Чорна смородина
Нота серця: Водяна лілія, Глід, Жасмин, Конвалія, Мед
Кінцева нота: Ветівер, Малина, Мускус, Ожина, Персик, Сандалове дерево

Бренд Aroma Parfume представляє свою варіацію на тему холодної жіночності у вигляді туалетної води Paris Class Cool Wale. Подібно Сніговій Королеві, аромат поєднує у собі силу і міць з палкою і чуттєвою натурою, прихованою під шаром льоду. Водяні трелі букета несуть прохолоду і такий що леденить душу шлейф впевненості. Квіткові ноти вторять заданому напрямку, освіжаючи легким бризом і залякуючи глибиною особистості. Ольфакторна піраміда тактовно розкриває власницю з зовсім іншого боку, оголюючи вразливу і теплу натуру, заховану за стінами.

Верхні нотизачаровують витонченою білою лілією і вкрапленнями лотоса, пробиваючи собі шлях трелями чорної смородини і тандему з айви і ананаса.

Середні нотивражають гармонійним поєднанням латаття з ніжністю жасминово-конвалієвого звучання. Теплота меду з насиченістю глоду провокують йти вперед, розкриваючи секрет власника.

Базові нотинаділяють упевненістю деревної симфонії сандалового дерева і вабливого мускусу, переплітаючись ветивером з фруктово-ягідним тріо з ожини, малини і персика.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец
lparfume
Dofamin
Супер-продавец
Киев
92% выполненных заказов
Был

Похожие товары