Все категории
Добавить товар

Alta moda real туалетна вода

410 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип парфумерії: Туалетна вода
Кілька примірників у наявності

Стать: для жінок
Класифікація: мас маркет
Тип аромату: квіткові
Початкова нота: Лотос, Лічі, Мандарин, Османтус, Танжерин
Нота серця: Боронія, Жасмин, Липовий цвіт, Магнолія, Троянда
Кінцева нота: Ірис, Амбра, Мускус

Яскравий і спокусливий аромат Alta Moda Real, який ідеально підкреслює жіночність і чуттєвість, здатний пробудити в кожній жінці її сильні сторони, які приваблюють протилежну стать. Глибока і таємнича квіткова композиція обволікає кожну клітинку, даруючи впевненість в собі й у своїй привабливості.

Як верхні акорди арабські парфумери обрали османтус, лотос, тангерін, екзотичні акценти лічі та освіжальні ноти мандарина. Real Alta Moda посилюється з відтінками серця, які складаються з акордів липового цвіту, магнолії, жасмину, троянди та борони. Чудовий шлейф насправді східного аромату випромінює ноти ірису та терпкого мускусу, майстерно доповнені спокусливою амброю.

Справжня жіночність проявляється в умінні бути не тільки першою в суспільстві, але ще і коханою, мамою і подругою. І все це вимагає від жінки чималих зусиль. Щоб підкреслити свою витонченість і індивідуальність, слід вибрати аромат Real від Alta Moda. Це глибока насичена композиція видає в жінці не тільки її слабкі сторони, але і сильні, завдяки яким вона займає лідируючі позиції.

Яскравий букет з лотоса, османтуса, тангерину, лічі та мандарина в перших нотах створює екзотичний ореол навколо власниці аромату. Його звучання посилюється, коли в серці туалетної води з'являється ще більше квітів - запашний жасмин, чуттєвий липовий цвіт, яскрава магнолія, королівська троянда. Вони загадково переплелися в оригінальному візерунку, який так до лиця жінкам.

Магнетичний ефект привабливості створює мускусно-амбровий шлейф з нотками солодкого ірису. Такий східний аромат випромінює впевненість у собі, дарує відчуття спокою. Успішна сучасна леді обов'язково оцінить яскравість і насиченість аромату, який стане її союзником на кожен день - в офіс, на прогулянку або зустріч з коханою людиною.

Артикул MM31608
Виробник Alta Moda
Тип Туалетна вода
Вид жіноча
Країна виробник ОАЕ
Об`єм 100 мл
Переважний запах Квітково-фруктовий
Початкова нота рожева магнолія
Нота серця зелене яблуко, апельсин, мандарин
Кінцева нота ветивер, мускус

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары