Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Жіночі духи dolce & gabbana l’imperatrice 31 100 ml туалетна вода

389 грн
Описание

Тип парфумерії: Туалетна вода

Туалетна вода DéG Anthology L ‘Imperatrice 3 – яскраве, весняне поєднання іскристих бризок екзотичних квітів і дорогоцінних крапель стиглих, соковитих фруктів. Верхній акорд захоплює і зачаровує гармонійним коктейлем з тендітних рожевих пелюстків та барвистої « борідки » екзотичних фруктів. Солодкий, глибокий і багатий аромат, який придатний і в літній сезон, і зимові холоди. Ноти серця — приємна і свіжа кислинка з киви в коктейлі з м’якушки стиглих кавунів. Фруктовий акорд розкривається на шкірі ніжним і чуттєвим поєднанням, даруючи прохолоду і свіжість спекотним літним днем.

Аромат DionG Anthology L’Imperatrice 3 в базовому шлейфе виражає елегантну стриманість квітучих рожевих цикламенів, чуттєвість і пряними нотами мускусу. Цей запах вибирають молоді леді, які вміють користуватися розкішними аксесуарами і знають штовхання в мистецтві обману. З туалетною водою DéG Anthology L’Imperatrice 3 жінка завжди загадка, свіжа і неотраїти, сліпуча і чарівна. Чарівне поєднання натуральних і природних Кожен компонент робить леді справжньою імператрицею.

Це ліцензійна парфумерія голландського виробництва, дуже високої якості, в оригінальному скляному флаконі і коробоку. Аромат схожий на оригінал на 90% і має стійкість до 12 годин!
Класифікація: елітна
Тип аромата: водяні, квіткові
Поле: для жінок
Початковий нота: Киві, Ревень, Рожевий перець
Нота серця: Арбус, Жасмін, Цикламен
Кінцева нота: Лімонне дерево Мускус, Сандал
Зроблено в: Голландія
Прем’єра аромату: 2009
Країна ТМ: Італія

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары