Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Парфум масляний унісекс montale sensual instinct

85 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип парфумерії: Олійні парфуми

Кілька примірників у наявності

Гарний, унікальний і неймовірно стійкий аромат ******* ******* ******** випущений в 2019 році і класифікується як Східний Гурманський. Цього разу знаменитий бренд перевершив сам себе, створивши щось більш яскраве, барвисте і виразне.

про ароматі
Парфуми володіє класичним арабським запахом, а також нагадує про культуру різних країн, переносить свого володаря в невелику кав'ярню.

Початкова нота букета представлена ​​лише одним компонентом - обсмаженою кавою.
У серці композиції знаходяться ноти троянди і праліне.
База представлена ​​амброю, білим кедром і дубовим мохом.
Справжнє умиротворення і природну гармонію аромату надав білий кедр. Теплий і м'який аромат білого кедра заспокоює і знімає стресс.Компонент забезпечив букету легке сандалове звучання. За допомогою білого кедра були зафіксовані інші інгредієнти композиції. Ще одна важлива роль білого кедра в композиції - довший звучання нот і благородні оттенкі.Белий кедр зробив аромат вибагливі, додав букету силу лісової глибини, таємничість і незбагненність.
Ще один особливий інгредієнт парфуму - дубовий мох. Він володіє землисто-лісовим запахом і додав піраміді яскравих трав'яних і деревних акордів. Дубових мох відмінно зафіксував аромат, наділив благородним деревно-моховитим тоном і підвищив його стійкість.

Як поводиться парфум
Відразу після нанесення відчувається магія гарячих зерен кави. Дуже бадьорить початок, наповнює енергією і тязі до дій. У серці аромат полонить магією троянд, потім настає справжнє свято завдяки солодощі праліне. У базі відчутна чуттєвість і глибина амбрових нот. Густий шлейф амбри, розбавлений благородними акордами білого кедра і прохолодно-терпкою нотою дубового моху. Яскравий, привабливий і дуже стійкий аромат, має дуже довгим шлейфом.
Як і більшість композицій нишевой парфумерії, аромат не призначений на кожен день. Добре підійде для вечірнього виходу в осінньо-весняний період. Слід з обережністю використовувати у спекотні дні, так як аромат сам по собі гарячий і пристрасний.

Як правильно носити
Якщо обзавелися заповітним флакончиком масляних духів, обов'язково уважно прочитайте, як правильно їх використовувати.

Перше - використовувати тільки на чисту шкіру. Разом з потом шкіра поглинає і утримує сторонні запахи, а це відіб'ється на звучання парфуму.
Друге - наносите на теплі ділянки тіла, де пульсує кров (зап'ясті, шия, ліктьовий вигин). Щоб волосся довго і приємно пахли, слід злегка розподілити духи між долонями і провести ними по свіжовимитим і вологим волоссям.
Третє - так як в складі масляних духів висококонцентровані ефірні масла, то з кількістю парфуму легко переборщити. Пари крапель достатньо, щоб зачарувати оточуючих і насолодитися ароматом.
Парфум призначений для чоловіків і жінок. Селективна композиція подарує масу незабутніх вражень: глибину, чуттєвість, насиченість багатогранного аромату.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары