Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Жіноча туалетна вода versace bright crystal

370 грн
Описание

Тип парфумерії: Туалетна вода

Кілька примірників у наявності

Аромат, що не втрачає популярності, всіма улюблений і неповторний — Versace Bright Crystal. Ці парфуми можна без жодного скваління назвати шедевральним жіночим ароматом, їх знають усі і це тільки додає йому цінності.

Парфуми Версаче Брайт Кристал витончено підкреслюють усю чарівність жінки, ця композиція може похвалитися гарною стійкістю, що має багатий елегантний шлейф, з абсолютно ненав'язливим характером. Можна сказати, що це ніжний аромат, букет якого відкривається фруктовим дуетом, де все складається з найпрекрасніших компонентів. Тут сонячна, освіжна японська юза та стиглий соковитий гранат в обрамленні кришталево крижаних акордів свідчать про те, що все прекрасно та тільки!

У нотах серця відкриється чарівний букет екстравагантного лотоса, солодкої магнолії та ніжної півонії, все це гармонійно перегукується між собою й проводить до бази аромату, де шлейф немов огортає вас теплим, розкішним, але легким невагомим покривалом, воно немов розвивається на вітрі, навіюючи пахощі червоного дерева, неповторного мускусу, і це все пом'якшується завдяки чуттєвій амбрі.

Звучить чудова симфонія фруктових і легких квіткових нот, тут усе захоплює в полон, хочеться вдихати цей божественний аромат знову й знову.
Характеристики:

Країна ТМ: Італія
Зроблено в: Туреччина
Стать: для жінок
Тип аромату: квіткові
Класифікація: елітна.

Піраміда композиції:

Початкова нота: Гранат, Крижаний акорд, Юзу
Нота серця: Лотос, Магнолія, Півонія
Кінцева нота: Амбра, Червоне дерево, Мускус

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары