Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Был в Шафе более 30 дней назад

Наливна парфумерія ameli

290 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип парфумерії: Парфуми

Кілька примірників у наявності

Наливна парфумерія Ameli доповнить будь-який образ.
Набридло шукати свій аромат, який допоможе розкритися вашій тонкій натурі та виділитися серед інших? Чарівний, привабливий, ніжний з легким відтінком невинності, який складно розрізнити в чистому звучанні композиції. Той, що подарує неповторну чарівність. Таким ви його уявляєте? Всі ці переваги поєднав у собі невеликий 100-мілілітровий флакончик Ameli parfum. Його красиві форми, витончені вигини розбурхують фантазію. Духи так і хочеться якнайшвидше відкрити, вдихнути вишуканий запах.

Чому вибирають духи Ameli?
Цей парфум сподобається поціновувачам ексклюзивних ароматів. Духи неймовірно ніжні та наповнені чуттєвістю – допоможуть поринути у світ запахів повністю та без залишку. До того ж:

створені у найкращих французьких традиціях;
вы платите за сам парфюм, а не за бренд;
Ameli духи вразять своїми нотками жіночності;
це приємна можливість побалувати як себе, а й близьких;
можна купити як жіночу, так і чоловічу туалетну воду;
це непоганий варіант придбати якісну наливну парфумерію за доступними цінами;
Ameli парфуми досить стійкі;
Що потрібно знати про Ameli?
Звучання та концентрат парфуму розкривається поступово. В основі композиції виділяють три стадії:

Початкова - перше враження від парфумів, коли ви тільки знайомитеся з ароматом. Для початкових нот використовують ефірні олії – завдяки цьому вони відчуваються протягом кількох секунд.
«Серцева» чи базисна основа – настої та есенції, які випаровуються досить довго. Тому потрібно ретельно «прислухатися», щоб не поспішати з вибором.
Нижня - це стійкість аромату, яка дозволить насолоджуватися ним довгий час.
Зміст парфуму розкриється ще більше, якщо ви нанесете його на область зап'ястя, шиї або декольте. Кілька крапель на одяг також допоможуть завершити образ.
Де краще купити розливні парфуми Ameli в Україні?
Parfum House пропонує купити Ameli парфуми оптом та в роздріб. Компанія є офіційним дистриб'ютором відомих торгових марок в Україні, стежить за модними тенденціями у світі парфумерії, тому каталог постійно поповнюється новинками. За допомогою зручного інтерфейсу сайту і фільтрів можна досить швидко знайти цікавий для вас продукт. Здійснюється доставка по всій території України. Аmeli parfum – дозволить відчути себе неймовірною, бажаною, справжньою. https://reniparfum.**************************************************************************************************************

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец
user213360
user213360
Киев
Был

Похожие товары