Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Жіночі парфуми франція mirage eau de parfum орифлейм.

600 грн
Описание

Виробник: Oriflame Cosmetics
Тип парфумерії: Парфуми

Жіночі парфуми від Орифлейм. Мініверсія. Нова. Святковий випуск. 4 мл.
У кожній краплі чарівної композиції Mirage на тебе чекає загадка на межі непереборного бажання та незбагненної таємниці. Відчуй себе казковою героїнею і довірся ароматам елемі, троянди та ветиверу захопити тебе в незвіданий світ, що розкриває секрет чарівництва та магії.

Букет аромату розбурхує почуття й уяву та захоплює в незвіданий світ мрій і символів. Немов чарівний ключик, букет Mirage відмикає замки на золотих воротах, захоплюючи в іншу реальність. Кожна крапля аромату крок за кроком проведе вас по секретній стежці сміливих фантазій і яскравих емоцій, не випробованих раніше.

Майстерно поєднуючи нотки чарівності та чуттєвості, цей аромат запрошує відчути неповторні відчуття й відкрити для себе новий світ магії та таїнства.

Композиція складена так, щоб аромат підходив як для щоденного використання, так і для особливих випадків. Парфуми підійдуть будь-якій жінці, підкреслюючи її індивідуальність і природну тягу до всього таємничого та незвіданого. Аромат безумовно оцінять сильні натури, що захоплюються, які вірять у надприродне та пристрасно бажають хоч ненадовго заглянути в царство магії та чарівних перетворень.

Опис флакона: вишуканий флакон глибокого зеленого кольору з розкішним золотим оздобленням якнайкраще підкреслює магічний характер аромату, нагадуючи про чудодійні рецепти та чаклунські чари. Він стане чудовою окрасою туалетного столика, щоразу переконаючи в тому, що життя повне незрозумілих див.

Тип аромату: східний, пряний
Верхні ноти: апельсин, мандарин, елемі
Серце: жасмин, троянда, ветивер
Шлейф: сандал, ваніль, амбра
4 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец
olga224102
olga224102
Была