Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Escentric molecules escentric 01

1300 грн
Описание

Тип парфумерії: Туалетна вода

Відчуйте аромат есенцій оригінальності та винахідливості. Туалетна вода унісекс Escentric Molecules Escentric 01 піднімає завісу, демонструючи мистецтво виготовлення парфумів. Вона неодмінно сподобається усім поціновувачам деревних ароматів, які дивляться глибше, ніж інші, і обожнюють щораз нові та унікальні враження.
аромат унісекс для чоловіків і жінок
квітково-деревна ароматична композиція
підходить для повсякденного використання упродовж усього року
Склад аромату
Основним компонентом аромату є Iso E Super® — ароматична молекула, що вирізняється делікатними деревними тонами, а також таємничою глибиною, яка наповнює ароматичну композицію оксамитовим подихом. Важливу роль також відіграють квіткові акорди ірису, соковитого лимона з узбережжя Амальфі та прянистого рожевого перцю. Композицію Escentric 01 побудовано не відповідно до традиційної ароматичної піраміди, а зосереджено на довготривалій ноті бази, представленій теплим мускусом і деревними тонами.

Історія аромату
Escentric 01 — це деревний квітково-мускусний аромат для жінок і чоловіків від німецького бренда нішевих парфумів Escentric Molecules, що був заснований у 2006 році як виклик традиційному парфумерному ремеслу. Берлінський парфумер Геза Шоен (Geza Schoen) вирішив увійти на ринок із провокативною концепцією, яка була реакцією на тогочасний спосіб створення та продажу парфумів. Його ідея — демістифікація цілого процесу. Саме тому всі парфуми бренду Escentric Molecules є абсолютно унікальними та провокативними.

Склад:
- ірис,
- рожевий перець,
- Iso E Super

Тип аромату: Квіткові, Древесний

Парфуми оригінальні, термін придатності за кодом видно на фото. 30 ml, залишок на фото

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой
Продавец
yarina1644125
yarina1644125
Была

Похожие товары