Все категории
Добавить товар

Продавец этой вещи Была в Шафе более 30 дней назад

Аромат dance to life mary kay, 50мл оригінал

1650 грн
Описание

Тип парфумерії: Парфумована вода

Кілька примірників у наявності

Ніжний квітково-фруктовий аромат для натхненної, енергійної, життєрадісної, справжньої леді.
Парфумерна вода Dance to Life — справжня перлина серед ароматів, створена до великого свята — 50-річчя Компанії Мері Кей. Вона втілює образ прекрасної, граціозної й життєрадісної жінки.
Творець Dance to Life — парфумер французького дому Fragrance Resources Стів де Меркадо (він так само є автором парфумерних вод "Белла Белара" і "Думаючи про тебе".
Витончений рожевий флакон із золотистим відливом, створений дизайнером Mary Kay Дженні де Марко, продовжує концепцію парфумерів — він схожий на бальне плаття, що зміталося в танці. «Танець життя», як і інші парфумерні води Мері Кей, має високу стійкість і водночас абсолютно ненав'язливий.
Ніжний і водночас завзятий аромат ніби говорить нам: «Іді по життю, танцюючи! Живи з усмішкою! Даруй мрію! Це шлях справжніх жінок, шлях мудрості, м'якості та любові. Це запрошення на танець, ім'я якому життя».

Верхні ноти — солодка свіжість квітів і легка кислинка фруктів. Яблуко, чорна смородина, фрезія, травнева троянда, викликають на губах усмішку безтурботної радості, миттєво покращують настрій, пробуджують мрії. Згадується щось із дитинства: ранок у квітучому саду, легкий вітерець, що грає волоссям.
Серце аромату — романтичний жасмин, витончена бургундська троянда, чуттєвий іланг-іланг, розкішна магнолія — пробуджують любов до життя, допомагають побачити її красу та неповторність кожного прожитого дня. Відчуття гармонії та власної привабливості народжують впевненість у собі, дають сили любити й щедро ділитися своїм щастям.
Шлейф аромату — ніжна ваніль, теплі деревні ноти та вишукана амбра — оточують вас ореолом щастя й успіху, змушуючи зустрічних обертатися вам услід.

Термін вийшов, аромат не помутнів, не змінив свого кольору та не змінився, бо знаходиться під вакуумом. Аромат є ексклюзивним, бо випущен лімітованою версією до приурочення ювілею компанії.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Другой

Похожие товары