Все категории
Добавить товар

Burberry weekend for women туалетна вода 100 ml барбері уікенд фо фор вумен духи

790 грн

574 грн с 22 Май - добавляйте в избранное

700 грн
Описание

Burberry weekend for women туалетна вода 100 ml барбері уікенд фо фор вумен духи Burberry WEEKEND - ніжний, трохи солодкуватий аромат спокою. Парфум теплого осіннього сонця, приємної свіжості, легкого вітерцю і молодості. Парфум ласкаво огортає Вас, оточуючи ніжним і легким ароматним хмарою - радійте життю разом з Burberrys Weekend! У цьому Вам допоможуть іскристі ноти мандарина, ніжність червоного цикламена, ірису і блакитного гіацинта, зігріваючі відтінки кедрового дерева і мускусу, які сплітаються в м'який і ніжний аромат. Вікенд Барберрі.

Парфум ласкаво огортає Вас, оточуючи ніжним і легким ароматним хмарою - радійте життю разом з Burberrys Weekend! У цьому Вам допоможуть іскристі ноти мандарина, ніжність червоного цикламена, ірису і блакитного гіацинта, зігріваючі відтінки кедрового дерева і мускусу, які сплітаються в м'який і ніжний аромат.

Приємна млість, розслаблений настрій вихідних і безтурботна атмосфера пленеру. Модний Дім вирішив додати ці відчуття в свій традиційно вишуканий аристократичний стиль «Burberry», внісши в нього трохи легковажну і неформальну нотку. Так, поєднання елегантності та стилю «кантрі» перетворилося в культовий аромат Burberry Weekend, чиїм головним покликанням стало дарувати настрій відпочинку і створювати атмосферу довгоочікуваного уїк-енду! Композиція: мандарин, трав'яні ноти, резеда, блакитний гіацинт, ірис, нектарин, квіти персика, червоний цикламен, дика троянда, кедр, сандал, мускус.

Бренд, дизайнер Burberry
Аромат Weekend London
Характеристика Квітковий
Початкова нота Ірис, фіолетова, шавлія, абрикос, мандарин
Нота серця Зелень, резеда, гіацинт, цикламен, квітка персика, шипшина,
Кінцева нота Кедр, мускус, троянда, сандал

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
  • Золотистый
Размер:
  • 100мл
Продавец
ykolesnikovaa
ykolesnikovaa
Киев
82% выполненных заказов
Была

Похожие товары