Все категории
Добавить товар

Аромат good girl від carolina herrera, оригінал з brocard, 30ml

1700 грн
Описание

Тип парфумерії: Парфумована вода

Carolina Herrera Good Girl Eau de Parfum — жіночий квітковий аромат, створений парфумером Луїзою Тернер 2016 року та підкорив серця. Провокація починається з назви та флакона: таке спокусливе взуття навряд чи можна вважати підхожим добрим дівчаткам. Ви просто мало знаєте про добрих дівчаток, говорить аромат, про ту битву ангелів і демонів, яка йде в них у душі, про яскравий бунт і тиху, м'яку ніжність.
Темна та світла сторона, їх контраст і взаємне доповнення наявні у всій ольфакторній піраміді: початкові ноти свіжого бергамоту та лимона відтіняє теплий підбадьорливий аромат чорної кави, посилений білою серцевиною мигдалю. Біле серце з жіночної туберози, чий аромат витягли новим способом, яскравого флердоранжу, вишуканого жасмину самбак підкреслює чуттєвість троянди та багатством ірису.
Темна сторона представлена базою з теплого ароматного какао в поєднанні з п'янкою солодкістю бобів тонка, посилена кондитерськими нотами праліне, кориці та ванілі, відтінена пачулі, сандалом і білим кедром. Спокуса та спокуса представлені в ній мускусом і амброю — чи можна встояти перед такою композицією? Кароліна Еррера де Баес, засновник бренда: «Дайте дівчині відповідне взуття, і вона завоює світ»
Аромат куплений у brocard, продам з оригінальним пакетом

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 30мл

Похожие товары