Все категории
Добавить товар

🌱оригінал 🌱100 мл chloé naturelle eau de parfum

3100 грн
Описание

Оригінал. Нові. 100мл парфумована вода. Аромат шлейфовий, зелений, свіжий та соковитий .

Привезені із-за кордону. є гарантія на повернення можна тестувати і оглянути флакон перед оплатою на пошті. батч код / QR код на флаконі та коробочці присутній на фото . Купуючи від 2х і більше флаконів гарантую хорошу знижку.

Красива свіжа композиція присвячена зв'язку сучасної незалежної жінки із природою, джерелом вічного натхнення. Найбільш жіночна квітка - троянда - у центрі уваги. Ніжна, припудрена, нескінченно елегантна, підтримана акордом дерева і відтінена свіжістю. У бутонах, на кожному кроці свого розкриття і навіть в'янення, троянди прекрасні завжди, як вся природа, і як жінки.

Аромат розкривається вишуканим свіжим цитроном, що перегукується із зеленими іскрами чорної смородини. Серце виділяє пахощі органічної троянди в приємній компанії марокканських неролі. В елегантному шлейфі пудрові ноти мімози та солодка деревина кедра.

Chloe Naturelle - аромат у дусі часу, на 100% натуральний та веганський, навіть упаковка частково створена з перероблених матеріалів, і це додає йому магії природного еліксиру.

Прем’єра аромату: 2021
Країна ТМ: Франція
Зроблено в: Франція
Стать: для жінок
Класифікація: елітна
Тип аромату: квіткові
Початкова нота: Цитрон, Чорна смородина
Нота серця: Неролі, Троянда
Кінцева нота: Кедр, Мімоза

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
  • Белый
Размер:
  • 100мл

Похожие товары