Все категории
Добавить товар

Jean paul gaultier scandal eau de parfum

95 грн -6% 90 грн
Описание

Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum — Парфумерна вода, 50 мл + Jean Paul Gaultier Scandal Body Lotion — Лосьйон для тіла, 75 мл.

Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum

Може здатися дивним, але цей східний гурманський аромат випущений зовсім недавно, у 2017 році, адже він встиг так полюбитися, що здається, був із нами завжди. Сувора, бездоганно елегантна вдень, вночі пані міністерка перетворюється на королеву нічних клубів. Те, що вона належить вищому суспільству, зовсім нічого не означає, коли йдеться про веселощі, що пустилися у відрив. Можливо, й навіть поза сумнівом, настільки обурлива поведінка призведе до скандалу. Чи варто ризикувати репутацією? Звісно! Адже це більше, ніж ковток свіжого повітря — це ковток свободи.

У верхніх нотах терпкий червоний апельсин поєднується з соковитою солодкістю мандарина. День, який вимагає стриманості та зважених рішень, розкривається серцевим акордом пахучого жасмину та теплого, ароматного світлого меду в оточенні флердоранжу, соковитого персика та тендітної ніжної гарденії. Ніч вступає у свої права шлейфом із темних медових нот, карамелі та гострою вологою деревних пачулі. Пані міністерка спокушена, запах скандалу ширяє у повітрі, він майже неминучий... а втім, все обійдеться. Аромат поміщений у вишуканий рожевий флакон округлої форми, цілком пристойний, але прикрашений абсолютно скандальною кришкою з піднятими вгору оголеними жіночими ніжками у витончених туфельках. свернуть

Стан:
Новий
Колір:
Бежевий
Розмір:
Другой
Категорії:
Парфумерія
Парфуми

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Бежевый
Размер:
  • Другой
Продавец
tanechka77
tanechka77
Супер-продавец
Одесса
80% выполненных заказов
Была

Похожие товары