Все категории
Добавить товар

Парфум chanel coco mademoiselle 100 мл

1600 грн -32% 1099 грн
Описание

Парфум Chanel Coco Mademoiselle 100 мл
Нові. Тестер. Есть такі в упаковці.

Чарівність Chanel Coco Mademoiselle неможливо передати словами, його необхідно один раз відчути і відчути на собі! Жіночність шипрових нот в кокетливою оправі з квіткових передзвонів огорне Вас пеленою з якої не захочеться вириватися! Розкішний аромат Шанель Коко Мадмуазель зробить Вас більш впевненими в собі і поселить у погляді веселий вогник, який не втаїться від оточуючих Вас чоловіків, а навпаки буде залучати і чарувати!

Яскравий і соковитий відтінок апельсина, чарівний кисло-солодкий присмак мандарина, ніжність і легкість квітів апельсина і терпкий бергамот відкривають композицію парфуму насиченими фарбами цитруса та свіжості. А в серце аромату розкривається жіночний аромат мімози, насичений жасмин, велична ніжність турецької троянди, іланг – чарівний ансамбль виконує мелодію жіночності та елегантності. База з солодкого відтінку бобів тонка, пачулі, вишуканого опопонакса, пряної ванілі, зеленого звучання ветівера і чарівності білого мускусу укладають парфумерну композицію в пестливий обійми теплоти.

Аромат для сучасної жінки – це не тільки доповнення до образу, це її сміливе заяву про себе! І з Chanel Coco Mademoiselle Ви завжди можете бути впевненою в правильному виборі ідеального аромату для чуттєвої і впевненої жінки, поряд з якою мріє бути чоловік!
Кінцева нота Ваніль, Пачулі, Ветивер, Боби тонка, Білий мускус, Опопонакс
Початкова нота Мандарин
Нота серця Мімоза, Іланг-іланг, Жасмин, Турецька троянда

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 100мл
Продавец
natalip
NATALI
Амвросиевка
42% выполненных заказов
Была

Похожие товары