Все категории
Добавить товар

Kilian – парфуми, що оспівують сюрреалізм!

250 грн
Описание

Аромати у стилі бренду Kilian, вважаються не лише одними з найрозкішніших та найексклюзивніших. Їх заслужено можна вважати шедевром парфумерного мистецтва. Кожна композиція - виклик, відображення найпотаємніших і заборонених людських бажань, які майстерно відображені в кожній історії, що супроводжує процес створення оригінальних парфумів.

- Angels' Share By Kilian - це парфум для жінок та чоловіків, він належить до групи східні гурманські. Angels' Share випущений у 2020 році. Парфумер: Benoist Lapouza. Верхня нота: Коньяк; середні ноти: Кориця, Боби тонка та Дуб; базові ноти: Ваніль, Праліне та Сандал.

- Smoking Hot By Kilian - це парфум для жінок та чоловіків, він належить до групи східні пряні. Це нове видання: Smoking Hot випущено у 2023 році. Парфумер: Mathieu Nardin. Верхні ноти: Яблуко, Дим та Кориця; середні ноти: Тютюн та Мох; базові ноти: Бурбонська ваніль та Orcanox.

- Apple Brandy by Kilian – фруктова суміш, що гармонує з бренді та солодкою ваніллю, приправлена ​​спеціями та глибоким амброксаном. Крижана насолода, яка "грає" на шкірі і залишає глибокий хвилюючий шлейф.
Верхні ноти: Кардамон та Бергамот; середні ноти: Яблуко, Ром, Бренді, Ананас, Ваніль та Мох; базові ноти: Ambroxan та Кедр.

*58мл
*Виробник UAE

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Коричневый
Размер:
  • Другой