Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Жіноча парфумована вода signora sapphire

199 грн
Описание

Свіжість весняного ранку поміщена в аромат Signora Sapphire. Вона втілює спокійну прогулянку босоніж по траві, усіяній крапельками роси. Над тихим озером ще не розсіяв густий туман, стримуючи сонячні промені зорі. У прохолодному повітрі стоїть запах мокрих квітів, свіжіше за зелень, деревину, що злегка примовкнула, і листя. Ви насолоджуєтеся заспокоєнням і безтурботною самотністю наодинці з природою. Це легка мелодія, створена парфумерами турецького бренду Farmasi.

Сплеск яскравого свіжо-річного кавуна розкриває звучання нотного тріо. За ним в гру вступають обертони витончено-жіночного яблуневого кольору і безтурботно-грайливих ягід. Крутившись у веселому танці, дует обертонів сонячно-медової абрикоси та піона ніжно-пудрового створює серце ароматної піраміди. У привабливому шлейфі парфюма переплелися півтони тягучо-солодкої карамелі та чуттєвого мускусу.

Інгредієнти: Alcohol Denat, Aqua, Parfum(Fragrance), Propylene Glycol, Benzophenone-3, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl-3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Hydroxyisohexyl 3-&4-Cyclohexene Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, CI 42090.

 

50мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бирюзовый
Размер:
  • Onesize
Объем:
50 мл
Продавец
olesia__sk
olesia__sk
Арциз
Была