Все категории
Добавить товар

Остаток флакон jeanne arthes cassandra rose jasmin парфюм вода роза жасмин цвет фрукт...

240 грн -23% 185 грн
Описание

Остаток во флаконе от 100 мл.
Якщо ви шаленієте від ніжних квіткових ароматів, які мають магічну силу вселити приворот, зверніть увагу на парфумовану воду Jeanne Arthes Cassandra Rose Jasmin. Це по-справжньому жіночна композиція, яка нікого не залишить байдужим – ні перехожих на вулиці, ні кавалера на побаченні. Вона підкреслює позитивні риси характеру та підсилює природну чарівливість власниці.
Композиція розкривається витонченим звучанням гіркого апельсина, яке ефектно доповнює солодкість груші. Жасминовий чай і біла фрезія роблять аромат більш тонким і чуттєвим. Середні ноти – це тандем білого персика, магнолії, троянди та жасмину. Шлейф створюють екстракт білого кедра, мускус і амбра. Вони додають аромату сексуальності, роблять його більш виразним і яскравим.
Парфумована вода ідеально підходить для весни й літа. Вона уособлює мрійливу та романтичну дівчину, яка зачитується любовними романами та вірить в щирі почуття з першого погляду. Вона пустотлива сміхунка, душа компанії. Знає, як досягти поставлених цілей і вміє радіти дрібницям.
Jeanne Arthes Cassandra Rose Jasmin – це справжній гімн щастя, який надихає і заряджає позитивом, надає сил і проганяє тугу геть.

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
  • Бежевый

Похожие товары