Все категории
Добавить товар

Yves rocher, парфюмированная вода comme une evidence, эвиденс ив роше

1000 грн
Описание

100ml
Оригинал
Франция
Вся продукция Ив Роше с 2023 года доставляется без слюды в целях заботы об окружающей среде!)

Сучасний шипр - так характеризується колекція Comme une Évidence від Yves Rocher. Духи, туалетна та парфумована вода цієї гами мають різну інтенсивність завдяки своєму складу. Гармонія чистого та яскравого аромату, елегантність поза часом, чуттєвість та емоційність поєднані у цьому парфумерному творінні, який вже багато років є фаворитом клієнток бренду.

Парфумована Вода Comme une Evidence

Насолоджуйтеся чарівною гармонією чистого і яскравого аромату!

Yves Rocher створили цей дивовижний і чарівний шипровий аромат, щоб підкреслити унікальну індивідуальність кожної жінки. 

Жіночність і емоційність створюють свій неповторний коктейль жіночої природи, роблячи представниць прекрасної статі такими різними і такими нескінченно привабливими. 

Базову ноту Аромату утримує Ефірна олія Дамаської Троянди. 
Як саме серце жіночої природи, Дамаська Роза занурює в чуттєву медово-солодку млість, огортає оксамитовим шлейфом з легкими нотками десерту Праліне. Щоб зберегти багатство ароматів цих цінних квіток, їх збирають рано вранці, щоб денне Сонце не встигла випарувати росу на їх прохолодних пелюстках. 

Ефірна олія Бергамоту
В ароматі Бергамота ніжно та гармонійно поєднуються сонячні, життєрадісні цитрусові нотки. 

Ефірна олія Пачулі
Одночасно деревний і трав'яний, трохи з гіркуватістю аромат Пачули розкриває свою наповненність в самому серці аромату , підкреслюючи його силу та глибину.

Аромат володіє дивно стійким запахом і протягом часу розкривається новими нотами - від різких шипрових на самому початку до густих солодких на піку свого розкриття.

Як ранкове Сонце, м'яке й одночасно сліпуче, висвітлює своїм яскравим блиском горизонт, так Жінка від Comme une Evidence осяює своєю присутністю світ навколо себе.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • 100мл

Похожие товары