Все категории
Добавить товар

Мужская парфюмированная вода dior fahrenheit 100 мл (euro a-plus)

1200 грн
Описание

Dior Fahrenheit - це складний аромат, для складного чоловіка. Dior Fahrenheit - це вирвався назовні бунтівний дух покоління 80х. Композиція Fahrenheit унікальна своїми ароматними коливаннями і постійними змінами відтінків. Верхні поділки шкали чоловічого аромату Dior Fahrenheit побудовані на сильному акценті акорду нот освіжаючого калабрійського бергамоту, мерехтливої запаху кольору глоду і чудовою жимолості, який підкреслять відтінками мандарина, лимона, ромашки, лаванди, кедра і мускатного горіха.
По дорозі сплетеною мужніми, деревними лініями кедрово-горіхового згоди, ароматний вектор м'яко спускається в «серце» композиції Fahrenheit, що відрізняється особливим, оригінальним шиком. Елегантна квіткова гірлянда з жасмину і конвалії накидається легким прикрасою на листя фіалки, гвоздики і пряний аромат мускатного горіха.
Благородна, прозора основа, нагодована чуттєвим теплом сухої деревини кедра і маслянистою - сандалу, як «старий дерев'яний стовп, покритий сушеної смолою» амбри і бобів тонка, служить ідеальною оболонкою для пристрасних і делікатних відразу обертонів шкіри і земельно-мшистого запаху ветівера, пачулі.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Коралловый
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?