Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Легендарний tom ford lost cherry оригінал

170 грн
Описание

«Солодкість. Спокуса. Невгамовне бажання. Lost Cherry — насичений аромат, що відкриває двері в колись заборонений світ. Його спокуслива подвійність заснована на контрасті грайливого, блискучого та гладенького вивороту з соковитою м’якоттю всередині», — Том Форд. Черешня, олія гіркого мигдалю, сироп з вишні «гріот», турецька троянда, перуанський бальзам і обсмажені боби тонка.
Насичений і вишуканий східний аромат Lost Cherry пронизаний контрастами. Він переносить нас у місце, де невинність перетинається з насолодою, а солодкість зустрічається зі спокусою.
Початкові ноти Lost Cherry відтворюють привабливість і досконалість екзотичних плодів черешні та її стиглої сяйної м’якоті, що виділяє вишневий лікер з дражливим присмаком гіркого мигдалю. Потім розкриваються двоїсті акорди, в яких контрастують солодкі й терпкі, яскраві й таємничі ноти. Ноти сиропу з вишні «гріот» нагадують про апетитні вимочені ягоди, а звучання турецької троянди й арабського жасмину додає аромату глибокий землистий відтінок. Lost Cherry пробуджує невгамовне бажання та розбурхує фантазію та завершується величним насиченим шлейфом з чуттєвих нот перуанського бальзаму, обсмажених бобів тонка, сандалового дерева, ветиверу й кедра.

👌розпив оригіналу
🍷1мл 170
мінімальне замовлення 2мл

ціна атомайзера ( тара) від 15грн в залежності від матеріалу і об'єму.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Красный
  • Бордовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
wk22
wk22
Супер-продавец
Винница
80% выполненных заказов
Была