Все категории
Добавить товар

Burberry weekend for women парфумована вода

1450 грн
Описание

100ml

Прем’єра аромату: 1997
Країна ТМ: Великобританія
Зроблено в: Великобританія, Німеччина
Стать: для жінок
Тип аромату: квіткові, свіжі
Класифікація: міддл маркет
Початкова нота: Мандарин, Резеда, Шавлія
Нота серця: Блакитний гіацинт, Дика троянда, Квіти персика, Корінь фіалки, Нектарин, Цикламен
Кінцева нота: Кедр, Мускус, Сандал

Опис Burberry Weekend for women

Ця парфумована вода для прекрасної половини людства поєднала у собі високу якість із багатим розмаїттям парфумерної композиції, з гармонійним поєднанням витончених класичних і сучасних акордів: всього того, що традиційно для британського бренда Burberry.
Над унікальним шедевром трудилася незрівнянна Наталі Лорсон, що взяла за основу кращі квіткові сімейства ароматів. У результаті вийшли парфуми, в яких теплі ноти сонячного ранку вдало сплелися із ніжним диханням свіжого вітру, заколисуючим шепотом зеленого листя, зачаруванням майбутньої прогулянки серед звуків багатогранної природи і яскравих барв.
Аромат дарує своїй власниці - веселій, життєрадісній, яка завжди бездоганно виглядає красуні - чарівні миті радості та щастя, сильні емоції і сміх, збагачуючи повсякденні будні. Він запрошує відірватися від рутини, розслабитися та насолодитися життям, закликає довіритися природі, помчати по безкрайніх преріях на коні, поринути у  любовну  авантюру або відпочити біля каміна, при цьому дивуючись і радіючи кожній миті.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары