Все категории
Добавить товар

Zarkoperfume cloud collection № 2 распив

55 грн
Описание

Zarkoperfume Cloud Collection № 2 - 55 грн/1 мл

Перед використанням обов'язково струшувати флакон - 2-х фазний. "Блакитні хмари" - така друга назва цього шедевру. Аромат абсолютної чистоти та морської свіжості. Лимон-м'ята -ментол. Ідеальний "свіжак" на літо, збалансований та шлейфовий. Тримається дуже довго.

Розпив від 5 мл/Ціна з тарою.

5 мл - 295 грн

10 мл - 570 грн

Тип аромату: водяні, квіткові
Початкова нота: Лемонграс
Нота серця: Жасмин
Кінцева нота: Білий мускус, Деревинні ноти, Морська вода

Ідея, яка таїться в Cloud No 2 - данський океан і лінії горизонту, тому верхня частина аромату виконана в блакитному відтінку, а нижня - прозора, це імітація моря.

Під водою все дуже повільно, незалежно від швидкості ваших рухів, і це також нагадування про те, що варто зупинитися і подумати про життя. Не квапте час, насолоджуйтеся кожною хвилиною, адже ми живемо лише раз. Аромат розкривається свіжими нотами, що переходять в складні і водночас легкі та дуже чуттєві.

Cloud говорить про свободу, яку люди обходять стороною, боячись зазнати невдачі, Cloud - це незалежність, перехід кордонів парфумерії, новий рівень художньої свободи. Cloud - означає слідувати своїм мріям, не замислюючись про те, що подумають інші. Це по-новому створені парфуми, головною складовою яких є вода.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бирюзовый
  • Голубой
Продавец
best-parfum
Best-parfum
Вишневое
86% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?