Все категории
Добавить товар

Coco mademoiselle chanel edp шанель коко мадемуазель. акція 1+1=3

140 грн
Описание

Це свіжа, квітково-пряна туалетна вода, створена немов данина захоплення яскравою й неординарною особистістю — неперевершеною, сміливою, вічно молодою мадемуазель Коко Шанель, яка перевернула світ моди чистими елегантними лініями свого стилю.

Легкий і гарний аромат наповнений диханням весняного вітру, сонячним теплом і романтикою Парижа. На думку чоловіків, він має неймовірну сексуальність і магнетизм, що огортає своїх власниць, створюючи ауру привабливості та чарівності.

Свіжість цієї парфумерної композиції більш іскриста, ніж в оригінала, а пом'якшені базові ноти дарують спокусу та неймовірну легкість. Починає її інтенсивна свіжа нотка. Поєднання бергамоту й апельсина оживляє звучання легкою гіркуватістю грейпфрута, переходячи у фруктову нотку лічі, що «світиться». Квіткові серцеві нотки переливаються ніжними відтінками італійського жасмину і троянди, доповнюючи легкими акордами пачулів, бурбонської ванілі, ветиверу, білого мускусу. Такий аромат дає змогу почуватися вродливою, щасливою і впевненою, демонструючи бездоганний смак.
Оригинал пробнiк 2 мл спрей.
Є ще парфумерія в моїй шафi. При купівлі 2-х будь-яких одиниць - вибирайте подарунок в моїх товари до 50грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Жёлтый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары