Все категории
Добавить товар

Пробник marc-antoine barrois

350 грн -15% 300 грн
Описание

В наявності ЗАЛИШИЛИСЯ ТІЛЬКИ В683❗️
👇
Оригінальні пробники , кожен по 2,5мл
Marc-Antoine Barrois Ganymede ( унісекс) ❌проданий
Marc-Antoine Barrois Ganymede Extrait (унісекс)❌проданий
Marc-Antoine Barrois Encelade (унісекс)❌проданий
Marc-Antonie Barrois B683. ( чоловічі)✅300.00грн
Marc-Antonie Barrois B683 extrait( унісекс)❌проданий

Куплені на оригінальному сайті у Франції, печатка , конверт , QRкод , упаковка і є підтвердженням оригінальності парфумів , є підтвердження з сайту про покупку , при потребі скину скрінфото.

Можу замовити флакон аромату по 30 мл Ganymede і Encelade , чекати~ 3 тижні

Відгуки про ці аромати дуже різні , це нішеві парфуми , і їх обовʼязково треба тестити , не всім вони підходять!

Ganymede від Marc-Antoine Barrois - це парфум,
який став справжньою сенсацією 2019 року. Він належить до групи ароматів Деревні Пряні,
_випущений у 2019. Парфумер: Quentin Bisch.
Парфум, який складно описати, тому що він не схожий ні на що. Яскравий представник нішевої парфумерії - вишуканий, багатогранний, насичений і складний. Ganymede - це ніби аромат дорогої шкіри, якою оббите крісло авто або ж аромат глянцевого журналу, який довго їздив у цій же автівці зі шкіряним салоном. Цей парфум мінеральний, неординарний та сучасний. Ganymede нікого не залишить байдужим. Або ж ви закохаєтеся у цей неймовірне звучання та довжелезний шлейф, або ж будете його ненавидіти!!!

Набір зразків B683, B683 EXTRAIT, Ganymede, Ganymede EXTRAIT та Encelade – 5 x 2,5 мл

Цей набір зразків дозволить вам відкрити для себе парфуми Maison Marc-ANTOINE BARROIS. З цими трьома парфумами дизайнер Марк-Антуан Барруа та парфумер Квентін Біш передають своє бачення стриманої та вишуканої елегантності, чуттєвої та сучасної з багатьма різними аспектами. За допомогою цих трьох ароматів ми запрошуємо відкрити для себе всесвіт наших сучасних творінь. Уявна планета, де колекції унікальних виробів, виготовлених на замовлення, ювелірних виробів і аксесуарів поєднують поезію, мрії та майстерність. Тонко поєднуючи вишуканість деревних есенцій, чуттєвість пряних нот і чарівний аромат шкіри, авангардний парфумер Квентін Біш створив класичний і елегантний аромат B683, який є водночас справжнім і сучасним. З B683 EXTRAIT він пропонує більш чуттєву сторону. Нарешті, народивши його «молодшого» брата Ганімеда, він віртуозно поєднує свіжі ноти мандарина з нотами шафрану, шкіри та безсмертної квітки, щоб визначити плинний і позачасовий підпис.

✅Верхні ноти B683: шафран, чорний перець, чилі та мускатний горіх; ноти серця: Лист Фіалки, Мускус, Абсолют Цистусу, Настоянка Ванілі Мохелі і Амбра; ноти бази: Санталове Дерево, Пачулі, Амброксан і Дубовий Мус.

✅Верхні ноти B683 EXTRAIT: ягоди перцю, насіння кмину і зелене яблуко; ноти серця: Сафралін, Лист Фіалки і Лаоський Уд; ноти бази: Пачулі з Індонезії, Сандал з Австралії і Ваніль.

✅Верхні ноти Ganymede: Мандарина з Італії, Шафран; ноти серця: Фіалка, Китайський Османтус; в основі акігалавуд і безсмертник (helichrysum italicum).

✅Ноти Encelade: ревінь, ветивер, атласький кедр, боби тонка, австралійський сандал.

✅Ноти Ganymede EXTRAIT: вічна квітка, ладан, мирра, сафралейн, дерево акігала, мандарин.

Аромати Maison MARC-ANTOINE BARROIS — результат зустрічі двох молодих дизайнерів. Один – кутюр’є, інший – парфумер. Їх зблизили спогади дитинства. Запам'ятовування чарівних запахів; шкіри з елегантного футляра або бездоганної настільної промокалки; чітких запахів деревини під час регулярних зборів або палива для обігріву сімейного дому. Художні навички першого та нюховий талант другого разом започаткували магію цих прекрасних ароматів.

Парфуми MARC-ANTOINE BARROIS на 100% виготовлені у Франції.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Жёлтый
Размер:
  • Другой