Все категории
Добавить товар

Пробник для денщин gucci bloom intense оригинал

90 грн
Описание

У 2023 році бренд Gucci продовжив розширювати популярну колекцію парфумів Gucci Bloom. На цей раз у рамках колекції вийшов аромат Bloom Intense. Це насичений, чарівний і глибокий квітковий аромат, натхненний магнетичною силою місячного світла і спонукає свою господиню розкрити своє справжнє Я. Це яскраве та гідне продовження серії, започаткованої у 2017 році ароматом Gucci Bloom.
Композиція пропонує нове бачення жіночності та неперевершеної автентичності. Створений парфумером Альберто Морільясом аромат зачаровує та підкорює красою та багатогранністю свого звучання.
Ароматична композиція починає звучання з цитрусової свіжості солодкого сонячного мандарину, запаху соковитої медової груші та пряно-перечних нот імбиру. Сяюча нота флердоранжа відкриває серцевий акорд, що триває квітковими нотами жасмину самбака і туберози, що розкриваються разом з нічним жасмином — квіткою, що квітне вночі, яка посилює п'янкий букет. Фінальний акорд парфуму заснований на нотах пачулі та кристалічного моху з легкими горіховими відтінками кокосу, формуючи гарний та чуттєвий шлейф.Пробники ємністю 1,5 мл.Відправляємо в день замовлення безпечною доставкою або оплата на карту.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Другой
Продавец
dinka...
dinka1mandarinka
Супер-продавец
Луцк
94% выполненных заказов
Была

Похожие товары