Все категории
Добавить товар

Mancera midnight gold парфюмированная вода

65 грн
Описание

Mancera Midnight Gold

Midnight Gold французького будинку Mancera - ода розкоші і еклектичності витонченої натури, створена в 2020 році незмінним парфумером і засновником бренда Pierre Montale. Парфумована вода символізує силу волі, потяг до чудового і загадковість неприборканої особистості. Деревні відтінки симфонії наділяють образ володаря теплими барвами, даючи змогу розгледіти в неприступності чуттєвість. Розкіш і елегантність багаторівневої піраміди проглядає крізь східні акорди аромату, підкреслюючи шарм і міць власника. Вишуканість парфумів підкреслюється їхньою адаптацією під шкірний покрив, роблячи акценти на сильних сторонах особистості.

Верхні ноти підкуповують пряними акордами кардамону і чорного перцю, зливаючись в танці з цитрусовим божевіллям лайма і мандарина. Таємничий абсолю неролі підкріплюється запашним відтінком розмарину, запрошуючи в нетрі невідомості.
Середні ноти вриваються ніжністю турецької троянди, переплітаючись листям пачулів з могутністю деревних вкраплень кедра.
Базові ноти могутнього благородства деревини віддають акордами білого мускусу і дубового моху, завершуючи композицію дорогоцінними звучанням уда і теплої амбри.

Прем’єра аромату: 2020
Країна ТМ: Франція
Зроблено в: Франція
Стать: унісекс
Тип аромату: деревинні, східні
Класифікація: елітна
Початкова нота: Кардамон, Лайм, Мандарин, Неролі, Розмарин, Чорний перець
Нота серця: Кедр, Листя пачулів, Турецька троянда
Кінцева нота: Амбра, Білий мускус, Дубовий мох, Уд

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Горчичный
Размер:
  • Onesize
Продавец
oleksa15
oleksa15
Супер-продавец
Киев
92% выполненных заказов
Был

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?