Все категории
Добавить товар

Парфумований спрей для тіла victoria's secret pure seduction 250 мл

400 грн -20% 320 грн
Описание

Секрет зваблювання від Вікторія Сікрет — це ексклюзивний парфумований спрей-міст, який щодня дбайливо доглядає за жіночим тілом. Шкіра як шовк, насичена та захищена від зневоднення з розкішними пахощами, це те, чого гідна будь-яка представниця прекрасної статі.
Міст від іменитого модного дому — це солодка, пристрасна таємниця Сходу, що занурює жінку в атмосферу казки та чаклунства. Освіжна сливова нота композиції дивовижним чином поєднується з ніжністю ромашки та солодкістю білої фрезії, даючи змогу почуватися королевою ночі, здатною підкорити серце обранця, немов п'янке його звучанням млосного голосу, але залишаючись у разі цим загадковим, що викликає бажання. Одне розпилення невидимий серпанок і перед цією розкішною чарівністю ніхто не встоїть.
Властивості спрею:
Зволожує.
Освіжає.
Ароматизує.
Склад унікальний, на кожній жінці спрей розкривається індивідуально. Підходить для будь-якого віку, сезону, події, однак особливо добре показав себе в літні спекотні дні, коли так хочеться освіжитися й зануритися в хмару ніжності. Спрей прекрасно доповнить будь-який образ, урочистий або повсякденний.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Розовый
Размер:
  • 250мл
Продавец
yanagayuk
yanagayuk
Винница
38% выполненных заказов
Была

Похожие товары