Все категории
Добавить товар

Lanvin modern princess 60мл тестер

200 грн
Описание

Опис Lanvin Modern Princess

Modern Princess - це не просто аромат, це літній пустотливий настрій, радісні ноти стиглих червоних яблук і дражлива кислість порічок. Аромат яблук переливається на шкірі то вершково-карамельними, то трохи льодяниковими відтінками, граючи з іншими нотами композиції. Теплі й затишні, але в той самий час коректні парфуми для жінок, що втомилися від густих зимових шлейфів. Дайте змогу собі насолодитися неповторними пахощами соковитих фруктів і яскравих квітів, що піднімають настрій і занурюють вас у безтурботне сонячне літо.

Парфумерна вода французького бренда Lanvin створює чарівну ауру розсудливої легковажності, плавно «дозріваючи» і розкриваючись більш серйозними, глибокими нотами жасмину і білої фрезії. Саме в цей момент принцеса перетворюється на справжню королеву. Композиція звучить більш, ніж жіночно, набуваючи чіткіших обрисів. Приваблива чистота білого мускусу, присмачена гіркувато-солодким шепотом світлої деревини і ванільної орхідеї, створює ненав'язливий напівпрозорий шлейф, який буде слідувати за вами, як вірний слуга за своєю принцесою.

🚛 Отправка новой почтой, укрпочтой после оплаты на карту банка. 📦Наложенный платеж новой почтой – возможен по предоплате в 150 гривен

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Красный
Размер:
  • Onesize
Объем:
60 мл

Похожие товары